FleetMaster werkt samen met Fixico om haar digitale fleetmanagement te versterken

Amsterdam, 4 november 2020 - Met de koppeling van Fixico's autoschadeherstelplatform aan FleetMaster’s software, weten de twee bedrijven fleetmanagement voor de autoverhuur- en leasebranche verder te digitaliseren.

FleetMaster x Fixico.jpg
  • jpg

FleetMaster en Fixico kondigen vandaag hun nieuwe strategische partnerschap aan. Deze samenwerking zal FleetMaster’s klanten in staat stellen om elk type autoschade van begin tot eind in een volledig digitale omgeving af te handelen. De in België gevestigde aanbieder van fleetsoftware werkt wereldwijd samen met bedrijven als Daimler, Alamo en Terberg Leasing. Fixico's end-to-end platform biedt al aan meer dan 100 bedrijven in heel Europa digitaal schadeherstelmanagement aan. Deze samenwerking maakt het mogelijk voor autoverhuurbedrijven en leasemaatschappijen die met FleetMaster werken om vele voordelen te behalen en stelt zowel FleetMaster als Fixico in staat om hun aanbod te verbreden.  

"We zijn verheugd om met zo'n gelijkgestemde partij een samenwerking aan te gaan. Zowel FleetMaster als Fixico streeft ernaar om de auto-industrie met digitale oplossingen opnieuw uit te vinden; nu maken wij samen digitaal schadeherstelmanagement mogelijk voor FleetMaster’s klanten. Tot nu toe zijn de resultaten veelbelovend en hebben we al een enorme kostenverlaging en cyclustijdoptimalisatie weten te realiseren." - Derk Roodhuyzen de Vries, CEO en Medeoprichter van Fixico.

"Fixico is met haar digitale schadeherstelmanagement de industrie aan het veranderen. Het bedrijf is een uitstekende toevoeging aan de fleetmanagementoplossing die wij onze klanten bieden. We zijn zeer enthousiast om aan te kunnen kondigen dat Fixico en FleetMaster samen het beheer van uw wagenpark nog eenvoudiger en meer digitaal gaan maken." - Frederik De Witte, Medeoprichter FleetMaster.

De samenwerking zal starten in België, Duitsland, Nederland en Luxemburg, en naar verwachting zal deze het komende jaar snel worden uitgebreid. FleetMaster is wereldwijd actief en heeft naast het hoofdkantoor in Gent, België ook een kantoor in Long Beach, Californië.

 

Over FleetMaster

FleetMaster is een softwarebedrijf dat vanuit haar hoofdkantoor in België, SaaS-producten (Software as a Service) ontwikkelt voor autoverhuurbedrijven, leasemaatschappijen en autodealers. Het bedrijf is gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte moderne softwareoplossingen die van toepassing zijn op allerlei mobiliteitsbehoeften. Door wereldwijd sterke samenwerkingsverbanden te onderhouden en een open architectuurmodel toe te passen, weet het bedrijf een best-of-breed aanpak te realiseren. FleetMaster wordt ondersteund door een netwerk van zowel plaatselijke als wereldwijde implementatiepartners en biedt als betrouwbare, innovatieve en schaalbare partner unieke ondersteuning aan kritieke bedrijfsprocessen van haar klanten.

Favicon for fleetmastersoftware.com Homepage - FleetMaster fleetmastersoftware.com

Over Fixico

Fixico is Europa’s meest toonaangevende digitale autoschadeherstelplatform. Op hun missie om het ecosysteem van de industrie te hervormen, verbindt Fixico berijders, bedrijven en schadeherstellers op totaal nieuwe wijze. Door haar digitale expertise en innovatieve aanpak weet Fixico het schadeherstelproces in elk opzicht te verbeteren; berijders ervaren een moeiteloze herstelervaring, bedrijven verhogen hun operationele efficiëntie, en schadeherstelbedrijven optimaliseren het gebruik van hun werkplaats. Fixico geeft toegang tot een marktplaats met een netwerk van meer dan 2,000 schadeherstellers verdeeld over zes landen. Fixico wordt gesteund door een groep welbekende investeerders en wordt vertrouwd door meer dan 100 toonaangevende bedrijven in de fleet-, lease- verhuur en verzekeringsbranche. 

Favicon for fixico-business.com Fixico | Car repair, digitalised. fixico-business.com

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Fixico nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL