Cees Klaassen, Paul Verkinderen, Ralf Turley en Patrick Vierveijzer versterken het team van Fixico

Fixico-team-2019.jpg
  • jpg

Amsterdam, 9 september 2019 - Fixico, een innovatief online platform voor autoschadeherstel, verwelkomt Cees Klaassen, Paul Verkinderen, Ralf Turley en Patrick Vierveijzer versterken het team van Fixico als respectievelijk Sales & Network Director, Sales Director BeLux, Sales Director Germany en Strategic Commercial Adviser.

We hebben in het afgelopen jaar veel in het Fixico platform voor de zakelijke markt geïnvesteerd. Mede hierdoor hebben we vele nieuwe partners vanuit de verhuur-, fleet en verzekeringsbranche mogen verwelkomen. Met onze recente financieringsronde, is het nu tijd om onze groei verder te versnellen. We zijn verheugd dat we deze vier industry experts hebben kunnen aantrekken om dit nog meer kracht bij te zetten. Stuk voor stuk brengen ze enorm veel ervaring mee uit zowel de Nederlandse, Belgische als Duitse markt. We kijken ernaar uit om gezamenlijk de ambitieuze groeidoelstellingen in deze markten waar te maken.  Luca Samori, Chief Commercial Officer bij Fixico

Cees Klaassen is een bekendheid in de Nederlandse automotive branche en heeft zijn strepen verdient in tal van leidinggevende posities. Klaassen was in het verleden onder andere CCO van Budget Group en ASN Groep en CEO van ABS Autoherstel. Klaassen richtte ABS Autoherstel op en was jarenlang verantwoordelijk voor de groei van de organisatie en de internationale expansie van het netwerk.

Paul Verkinderen heeft meer dan 30 jaar ervaring binnen de Belgische automotive branche. Vóór zijn positie als Sales Director BeLux bij Fixico richtte Verkinderen leasemaatschappijen J&T Autolease en DirectLease op, en bekleedde hij meerdere posities bij onder andere Chevin Fleet Solutions.

Ralf Turley versterkt het team van Fixico als Sales Director Germany. Turley heeft meer dan 25 jaar ervaring in de fleet wereld en bekleedde verschillende leidende rollen binnen DKV Mobility Services Group en NOVOFLEET. 

Daarnaast heeft Fixico Patrick Vierveijzer aangetrokken als Strategic Commercial Adviser. Hij zal Fixico ondersteunen bij het behalen van de ambitieuze groeistrategie. Vierveijzer brengt meer dan 20 jaar ervaring uit de leasebranche met zich mee en was in zijn laatste rol als CEO en Managing Director verantwoordelijk voor LeasePlan Duitsland.

Over Fixico

Fixico is een snelgroeiende Nederlandse startup die de autoschadeherstelbranche wil digitaliseren. In Juni haalde het bedrijf €7 miljoen op bij Silicon Valley investeerder Autotech Ventures. Fixico levert end-to-end oplossingen voor digitale schadeafhandeling voor autoverhuurbedrijven, fleetowners en verzekeraars. Momenteel werkt Fixico samen met meer dan 2.000 erkende schadeherstelbedrijven. Fixico is actief in Nederland, België, Duitsland en Zuid-Afrika.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Fixico nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL